Fájdalom – a barátunk


Furcsán hangzik, igaz!? Pedig komolyan kellene venni. A fájdalom nem véletlenül jelentkezik, ha “fájunk”, akkor oda kell figyelni. Az, hogy mi fáj, miért fáj, mikor fáj, mióta fáj… fontos kérdések, ne bagatellizáljuk el!

A fájdalom egyértelmű jele annak, hogy valamelyik alkatrészünk nem úgy működik ahogy kellene, illetve többet akarunk tőle, mint amire képes – fájdalommal járna például megnyalni saját könyökünket… ha kipróbálod, óvatosan. 😉

Ha alaposan megvizsgáljuk, azt mondhatjuk: a fájdalmat nem szeretjük. Van aki menekül előle, van akinek csak kényelmetlenséget okoz. Mit teszünk általában? Bekapunk valamilyen fájdalomcsillapító szert, vagy izomlazítót. Ez olyan, mintha az autónkban jelezne egy villogó lámpa, hogy valamire figyelj oda. Ha kiszereled a jelzőlámpát, vagy leragasztod, hogy ne lásd, ahogy villog… ettől még a probléma ugyanúgy létezik, nem oldottad meg.

SMR masszázsnál olyan helyeken is jelentkezik fájdalom, ahol nem is gondolnánk. Trigger pont terápiánál a fájdalmas területeket keresve kutatjuk a problémák gyökerét. A fájdalomérzet kiváltásának segítségével megtudhatjuk, mi az igazi probléma és nem utolsó sorban azt is, hogyan tudjuk azt megszüntetni.

Igyekezz másként tekinteni a fájdalmaidra – úgy, mint igaz barátodra, aki őszintén,kertelés nélkül fogalmazza meg mondandóját!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s