Panni 3 éves – családi ünneplés


Ahogy már korábban írtam, Panninak a múlt hét végén megtartottuk az össznépi, családi születésnapi partit. Íme két kép…Természetesen mindenki – akinek jutott – ilyen varázskalapban töltötte a mulatságot!

Csíky Panna Alma 3 évesen
Csíky Panna Alma 3 évesen
Gyertyafújás egy szusszal
Gyertyafújás egy szusszal

A torta feleségem remeke. Túrós-marcipános csoda volt, igen hamar elfogyott. Volt “vésztartalék” is, az pedig egy gyümölcsös rizstorta….hát ebből sem maradt sok.

A gyertyákat Panni tényleg egy szuszra fújta el. Ennek, mármint hogy gyermeke egyből elfújja a gyertyákat, gondolom, minden szülő örül – valamiért…

Ma folytatódott a születésnep vigadalom. Apuka – azaz jóagam 🙂 – előrukkolt (meg mint férj!) egy remek szülinapi-nőnapi ötlettel! Menjünk el az Aquaworldbe. Elmentünk. Kalandos volt, mondhatom. Mindenkinek ajánlom. Kipróbáltam a hét csúszda közül egyet… nagyon kedves neve volt… Kamikaze. Na, mondom, ez Feribának való… Nem lövöm le a poént, de tudd, nem véletlenül hívják így! 😉 Férfitársaimnak pedig erősen javaslom, a végén igencsak szorasra zárják a lábukat! És hol a vége? Hidd el, megtudod! 🙂

Még valami! Mindenütt ki van írva, hogy csúszásveszély! Én nem vettem egészen komolyan, így az első 3 percben akkorát zakóztam, mint egy ház. Ha csúszik a papucsod, vedd le. És jó, ha jártál BBJre, vagy birkózni, judozni, vagy bárhová, ahol megtanultál tompítani.

Reklámok

One thought on “Panni 3 éves – családi ünneplés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s