Tudod-e, mennyire és mi mindenre jó az SMR?


A holnapi SMR Tanácsadói szemináriumra, bevallom, sokkal több jelentkezőre számítottam. Miután ma egyeztetve a jelentkezéseket kiderült számomra, hogy ha nagyon rossz asztalos lennék, akkor is meg tudnám számolni egy kezemen a holnapi résztvevők számát, elgondolkoztam, de nagyon. Lehetséges, hogy nem hívtam fel kellően RKC, FMS, vagy az egészségügyben dolgozó kollégák figyelmét arra, hogy ha nagyobb eredményt szeretne elérni, kevesebb nem-kontakt sérülést kíván szerezni, hamarabb akar regenerálódni, vagy akár egészségesebb fizikumot óhajt magának, vagy embertársának tudni, ez – jelenlegi tapasztalataim és mások tapasztalatai szerint is! – a legkönnyebben, legegyszerűbben elsajátítható és működő módszer, amit átadni, tanítani sem oly nehéz!

Tulajdonképpen kötelezővé tenném minden iskolában. Inkább ez, mint a sulit körbe futni, azaz sétálni ott, ahol a tanár nem lát…! 🙂

Az  SMR Tanácsadói képzés leginkább a rendszer elméleti hátterét veszi górcső alá, az izompólyák, izmok, ízületek összefüggéseit vizsgáljuk a szemináriumon, a jelenlévők példájából okulva.

Nem kell RKC instruktornak, vagy FMS szakértőnek lenned ahhoz, hogy ezen a kurzuson részt vegyél. Elég, ha komolyan, illetve komolyabban érdekel, hogyan működik a tested, hogyan tudsz javítani TE, saját magadon egy roppant bonyolult eszközzel, a hengerrel, esetleg a bottal. Amennyiben SMR alapszintű kurzusokat is szeretnél tartani, akkor ez a szeminárium nélkülözhetetlen. Ebben az esetben természetesen szükséges valamilyen edzői, instruktori, masszőri, stb előélet is.

Remélem, sikerült jobban körülírnom, hogy miért tartom ennek a szemináriumot fontosnak, hogy ha emberekkel foglalkozol, akár mint edző, RKC, gyógymasszőr, gyógytornász, stb.

Korábbi bejegyzéseimben olvashatod mások beszámolóit is. Remélem a leírt tapasztalatok ugyancsak segítenek jobban megvilágítani az SMR szenzációs rendszerét és hatékonyságát.

Advertisements
Explore posts in the same categories: Előadások, SMR System

4 hozzászólás - “Tudod-e, mennyire és mi mindenre jó az SMR?”

 1. Tiekuanyin Says:

  hm hm.Feri,szerintem Te kb. annyit teszel az emberi testtel foglalkozók normálirányba terelgetéséért,mint ami egy hadseregtől kitelik.A többit szóban.

  • csikysystem Says:

   Igyekszem, igyekszem. De Te tudod a legjobban, olykor milyen nehéz megértetni, főleg a szakmabelieket, hogy az egyszerű dolog olykor sokkal eredményesebb, mint ahogy azt gondolnák. Nagypapámat idézve: “Ne félj fiam, majd csak lesz valahogy, mert úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna.” Türelem és kitartás! 🙂

 2. rkchungary Says:

  Feri,

  Pont az a kettő jött most el, akire szükséged volt. Hidd el, ez így működik….)


Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s


%d blogger ezt kedveli: