Tudod-e, mennyire és mi mindenre jó az SMR?


A holnapi SMR Tanácsadói szemináriumra, bevallom, sokkal több jelentkezőre számítottam. Miután ma egyeztetve a jelentkezéseket kiderült számomra, hogy ha nagyon rossz asztalos lennék, akkor is meg tudnám számolni egy kezemen a holnapi résztvevők számát, elgondolkoztam, de nagyon. Lehetséges, hogy nem hívtam fel kellően RKC, FMS, vagy az egészségügyben dolgozó kollégák figyelmét arra, hogy ha nagyobb eredményt szeretne elérni, kevesebb nem-kontakt sérülést kíván szerezni, hamarabb akar regenerálódni, vagy akár egészségesebb fizikumot óhajt magának, vagy embertársának tudni, ez – jelenlegi tapasztalataim és mások tapasztalatai szerint is! – a legkönnyebben, legegyszerűbben elsajátítható és működő módszer, amit átadni, tanítani sem oly nehéz!

Tulajdonképpen kötelezővé tenném minden iskolában. Inkább ez, mint a sulit körbe futni, azaz sétálni ott, ahol a tanár nem lát…! 🙂

Az  SMR Tanácsadói képzés leginkább a rendszer elméleti hátterét veszi górcső alá, az izompólyák, izmok, ízületek összefüggéseit vizsgáljuk a szemináriumon, a jelenlévők példájából okulva.

Nem kell RKC instruktornak, vagy FMS szakértőnek lenned ahhoz, hogy ezen a kurzuson részt vegyél. Elég, ha komolyan, illetve komolyabban érdekel, hogyan működik a tested, hogyan tudsz javítani TE, saját magadon egy roppant bonyolult eszközzel, a hengerrel, esetleg a bottal. Amennyiben SMR alapszintű kurzusokat is szeretnél tartani, akkor ez a szeminárium nélkülözhetetlen. Ebben az esetben természetesen szükséges valamilyen edzői, instruktori, masszőri, stb előélet is.

Remélem, sikerült jobban körülírnom, hogy miért tartom ennek a szemináriumot fontosnak, hogy ha emberekkel foglalkozol, akár mint edző, RKC, gyógymasszőr, gyógytornász, stb.

Korábbi bejegyzéseimben olvashatod mások beszámolóit is. Remélem a leírt tapasztalatok ugyancsak segítenek jobban megvilágítani az SMR szenzációs rendszerét és hatékonyságát.

Reklámok

4 thoughts on “Tudod-e, mennyire és mi mindenre jó az SMR?

  1. hm hm.Feri,szerintem Te kb. annyit teszel az emberi testtel foglalkozók normálirányba terelgetéséért,mint ami egy hadseregtől kitelik.A többit szóban.

    1. Igyekszem, igyekszem. De Te tudod a legjobban, olykor milyen nehéz megértetni, főleg a szakmabelieket, hogy az egyszerű dolog olykor sokkal eredményesebb, mint ahogy azt gondolnák. Nagypapámat idézve: “Ne félj fiam, majd csak lesz valahogy, mert úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna.” Türelem és kitartás! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s