RKC – a harmadik, utolsó nap


Ezen a napon zajlott le a technikai vizsga, az “áldozatok” tanítási vizsgája, valamint a “Grad Workout”, a nagyon kemény edzés. Ezen felül a nap elején átismételték a gyakorlatokat, volt üzleti szeminárium is és néhány szó az edzések felépítéséről, az edzésmódszerekről.

A résztvevők végig keményen kitartottak. Ugyan nem mindenkinek sikerült minden technikai vizsgája, de ha 3 hónapon belül bemutatja a helyes technikát, akkor a vizsga sikeresnek minősül. Akár így, akár úgy, de szó sincs pihenésről a jövőben. Jómagam is rengeteget tanultam, sőt még inkább megértettem, hogy mennyire fontosak az alapok.

Külön gratulálok a háttérben óriási munkát végző segítőknek, mint Elena, Móni, Robi és Dávid, Olivér. Nem utolsó sorban pedig külön köszönet Lakatos Péternek, aki nélkül ez nem jöhetett volna létre! 🙂

Több beszámolót is olvashattok az újdonsült RKC-knál, úgymint Balázsik Anikónál, Erdődi Misinél, Kovács Lacinál, “Geryman”-nél, továbbá Csata Balázsnál

Továbbá a tények:

55 résztvevő
53 befejezte
2 fő feladta
15 sikeres magyar résztvevő – 10 sikertelen
4 sikeres külföldi résztvevő – 26 sikertelen

A sikertelen azt jelenti, hogy ha a résztvevő azt a vizsgát, legyen az a sntatch teszt, vagy valamelyik technikai vizsga, bemutatja szabályosan 3 hónapon belül, akkor a vizsga sikeresnek tekinthető!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s