Huminsav – könnyű búcsú a nehézfémektől


Közel 17 éve foglalkozom a manuálterápiás-, vagy masszázs-módszereken kívül Isten patikájával, a természet adta csodálatos és varázslatos szerekkel, úgymint gyógynövények, ásványok.

A huminsavról Huszárik Tibor barátomtól hallottam behatóbban először. Tibi, mikor meglátott, azon kívül, hogy kedvesen “le-pálcikaemberezett”, ezt nem fogom neki soha elfelejteni 😉 jól végigmért és kijelentette, hogy nekem valami komoly gond van az emésztésemmel (felszívódási zavarok) és egészen biztosan sok amalgám-tömésem van. Mondtam neki, hogy már nem sok, erre azt mondta, jó, jó, de akkor biztos sok volt. Szerinte a felszívódási zavarok, azaz a “testtömegem” nem-növekedésének egyik alapvető oka a nehézfém mérgezés, ami az amalgámtömésekre vezethető vissza.

És igaza van, volt. Már kora kamaszkoromban elkezdtek a fogaim romlani és szinte mindet amalgámmal tömték be. 1993 óta járok rendszeres A Fogorvoshoz – egy szenzációs szakember, igazi fogszobrász, de tényleg! – és módszeresen szereljük az orca-szerkezetemet, sikerrel.

Nos, Tibivel abban maradtunk, hogy amint kihajítom az utolsó amalgám tömést magajándékoz egy kúrára való huminsavval. És ez így is lett. Ma megtörtént a várva várt esemény, kikerült az orcámból az utolsó amalgám tömés, és Tibor jött, hozta a huminsavat.

Belekukkantottam a dobozba. Hát… eléggé haladónak gondolom magam, a különféle kúrák kapcsán – az eddigi legdurvább, az egy hónapos beöntés-kúra után az ezerjófűvel történő májtisztítás…na, az durva! -, de ez a huminsav meglepett. Konkrétan úgy néz ki, mint a finom, fekete föld, vagy virágföld. De mit nekem, megeszem én ezt is, csak hasson, na! 🙂 Így hát ma elkezdődött a huminsav kúra!

Bevallom, most esett le nemrégiben, hogy a Humet-termékek egyik alkotóeleme a huminsav. Így kihasználva a “földigalaktikus” hálózat adta lehetőségeket jól utánanéztem. Katt ide a nagyon-nagyon alapos huminsav leírásért!

A huminsav kúráról néhány szót… Napi egy mokkáskanállal veszek be, éhgyomorra. A bevétel alkalmával C-vitamint is használok. Jelenleg ezt úgy oldom meg, hogy a vízbe, amivel “nyelek”, teszek 3-4 gramm MSM/C italport (Ökonet), ami 2500-3000 mg C-vitamint tartalmaz, valamint MSM-t. A lényeg: C-vitamint szükséges adagolni a huminsav mellé, valamint sok-sok vizet, különben a vese nem örül a kúrának. Ugyanis a huminsav lúgosítja a szervezetet, megköti a nehézfémeket, a vizeleten keresztül pedig kidobja őket… ehhez pedig sok-sok víz kell!

A huminsav kúra következményeként megszűnhetnek különféle makacs bőrproblémák, mint pikkelysömör, ekcéma, gombásodás, antioxidáns tulajdonsága miatt rengeteg kisebb-nagyobb problémánál tud segítséget nyújtani… de sokkal több információ olvasható itt! (Ugyanaz, mint a fentebb jelzett anyag!)

Köszönöm Tibi! 😉

Reklámok

2 thoughts on “Huminsav – könnyű búcsú a nehézfémektől

  1. Tisztelt Uram!

    Érdeklődni szeretnék hogy ehhez a huminsavhoz(“fekete földhöz”) honnan lehet hozzá jutni?
    Sajnos fémallergiába szenvedek hát ha nekem is megoldást jelentene a problémáimra.

    Válaszát előre is köszönöm:Bárány Enikő

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s