Fitnesz labda – a gömbőc


Ez az az – egyik –  eszköz, ami szerintem méltánytalanul elhanyagolt. Láttam már nem egy, sőt nem is kettő olyan kollégát / sportolót, aki ezen az eszközön feküdt és fekve nyomást, tárogatást és hasonló gyakorlatokat végzett.

Szerény véleményem szerint ez az eszköz alapjában véve nem erre való. Persze létezik olyan is – gondolom a piaci igényeket kielégítve, nem pedig az elefántcsemeték kedvéért gyártják -, ami 1 tonnát bír el. Minek?

Egy “sima” fitnesz labdán, úgy, hogy a súlyokat, vagy akár kettlebelleket, indian belleket csak messziről nézed, esetleg csak gondolsz rájuk, nos, ezen súlyos eszközök nélkül is “kinyuvadsz”. Ez garantált! Főleg, ha “jó kezekbe és jó szemek elé” kerülsz.

Nekem Tóth Ádám RKC barátom nyitotta meg a fitnesz labda titkainak kapuját… imádom. Szerinted min ülök most is? Nem, nem széken! És nem csak ülök rajta, a korrekciós edzéseimet, gyakorlataimat is ezen végzem, sőt magamon és más, kedves barátomon is kísérletezem! 🙂

Ja, és hogy hol terem? A Tacticalshopban például terem… 🙂

Reklámok

3 thoughts on “Fitnesz labda – a gömbőc

  1. Visszajelzés: Péntek « Galcs’s Blog
  2. Üdv Mester!

    Nekünk is van ilyen gömböcünk ,de csak lazitani szoktam rajta házifeladat végzés után . Frankó érzés hátonfeküdni rajta és csak lazulni és közben azon agyalni ,hogy bármikor viszontláthatom az edzőtábori képeket itt 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s