Kettlebell Rehab és SMR szeminárium – beszámoló


Mindkét szeminárium nagyon szuper volt, leginkább azért, mert a jelenlévők beletettek apait-anyait mind fizikálisan, mind mentálisan.

Örvendetes számomra, hogy vannak olyan emberek, akik bár lehet, soha életükben nem sportoltak , vagy maximum gyermekkorukban, vették a fáradtságot és eljöttek egy igen hűvös szombati reggelen, hogy tanuljanak valamit, amiről még csak olvastak, vagy láttak valamiféle videót.

Éppen ezért a Kettlebell Rehab szemináriumon Tóth Ádám RKC barátom és jómagam igyekeztünk azon, hogy mind a kezdő, mind a már gyakorlott kettlebellező elégedetten és hasznos tanácsokkal a tarsolyában hagyja el a helyszínt. Nagyon reméljük, hogy ezt a célunkat sikerült elérnünk.

Az SMR kurzuson nagyon érdekes csapat jött össze. Leginkább szakemberek, úgymint rendőr 🙂 , gyógytornász, gyógymasszőr, sportmasszőr, csontkovács és az egyik legnagyobb hajgyógyászati szereket forgalmazó cég magyarországi képviselője, így az alapszintű kurzus már-már áthajlott a Tanácsadó szintű kurzuson tárgyalandó témákra. Ez persze nem baj, sőt, ennek is nagyon örülök, mert látom, vannak olyanok, akik nyitottak az újra és egészséges kíváncsisággal bírnak.

Mindezek után Ádámmal kiruccantunk még egy órácskára a holnapi program színhelyére, azaz a FitParádéra. Pont két verseny idejére értünk ki. Testépítő lányok, akik nem túl izmosak, inkább nőiesek és a nemzetközi szkanderbajnokság. Megismerkedtem és néhány szót váltottam Szabó Ozor Jánossal… hogy ki ő, íme egy idézet: “Budakeszi népszerű parasportolója, Szabó Ozor jános – Ozy – aranyérmet szerzett a szeptember utolsó hetében, Saint Avold-ban (Franciaország) rendezett erőemelő világbajnokságon. Teljesítménye értékét külön növeli, hogy Ozy a WUAP világszervezet versenyén az ép versenyzők mezőnyében érte el sikerét. A kirobbanó formában versenyző sportoló 205 kilogrammal lett első.” – Szóval “Ozy” világbajnok lett idén! A minimum, hogy ezennel is gratulálok és emelem kalapom előtte.

Reklámok

4 thoughts on “Kettlebell Rehab és SMR szeminárium – beszámoló

 1. Nagyszerű volt a két kurzus,köszönet érte Neked és Ádámnak ! Elképesztő,hogy milyen helyeken vannak izmok a testemben ! És mennyire fájnak !!!! 🙂
  Ma egész nap rólatok beszéltem…. miden leülésnél,és felállásnál és…. stb 🙂

  1. Szia Miklós!

   Örülök, meg Ádám is örül! 🙂 Végül is ez egy olyan anatómia óra, ami megérezteti a tanultakat… 🙂
   De reméljük, csak szépet, s jót mondtál! 🙂

   Üdv,
   Feri

 2. “Az SMR kurzuson nagyon érdekes csapat jött össze. Leginkább szakemberek, úgymint rendőr :), gyógytornász, gyógymasszőr, sportmasszőr…”

  Végülis rokon szakmák 🙂 A rendőr a rendet őrzi, a gyógymasszőr meg a gyógymassz-t 😀

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s