FitParádé 2009


A mai napon Tóth Ádám RKC barátommal együtt képviseltük az RKC színeit, és persze becsempésztünk némi SMR és Trigger vonalat is. 🙂 Pontosabban nem csak mi voltunk kint, többek között kijött még Darvas Rachel RKC, Beihuber Ádám RKC is, segíteni és körülnézni. A segítséget ezennel is köszönjük!

Délután kilátogatott Lakatos Péter RKC Team Leader is, és ott is ragadt, egészen a program végéig. Nem hagytuk veszendőbe menni az időt, elemeztük a látottakat. 🙂

Volt is mit. Bevallom, ez volt életemben az első alkalom, amikor testépítő-, vagy fekvenyomó-, vagy “erős-ember” versenyt láttam testközelből. Nagyon érdekes volt, több szempontból is. Főleg a testépítő verseny.

Ma is meghirdettük az 5 perces snatch tesztet, amire volt is egy jelentkező. Pont akkor, amikor megkeresett minket a Vital TV, hogy interjút készítenének, így reményeink szerint M. Tibor szenzációs teljesítményének egy részlete is be lesz vágva. Tibor ugyanis 124 ismétlést hajtott végre, 5 perc alatt, 24 kilós kettlebellel, amihez őszintén gratulálunk! 🙂

Készült egy meglepetés kép is, ami leginkább minket ért meglepetésként. Amint sikerül beszereznem, felteszem. 🙂

Reklámok

5 thoughts on “FitParádé 2009

  1. Köszönöm szépen Feri…és természetesen Ádámnak is. Totál stresszes lettem a tömegtől, a tv felvételtől és a kihívástól, ha nem támogattok talán nem is ment volna.

    Üdv
    Tibi

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s