Lépésről lépésre


Minden fontos, minden számít!

A gondolkodásodban, a mozgásodban, a táplálkozási szokásaidban… mindenben, amit csinálsz érvényes az, hogy minden fontos, minden számít! Az is lényeges, hogy mindent lépésről lépésre tanulj meg, sajátíts el hiteles forrásból és megfelelő minőségben gyakorolj!

Lakatos Péter barátom írt egy remek cikket a motoros tanulásról, arról, hogy miért fontos az, hogy mindent úgy gyakorolj, hogy közben a tökéletességre törekszel. Nem kell tökéletesen csinálnod, mert az nem fog menni. Mindig lesz viszonyítási alap, amihez képest az még, vagy már nem tökéletes. Törekedj rá, hogy az legyen. Ez bőven elég.

Péter a járást veszi alappéldának. De ez mindenre érvényes! A járásodtól kezdve a gondolkodásodig, mindenre! Figyelj arra, mit csinálsz. Ha figyelsz rá, már jó úton haladsz.

Ja! És soha sem késő elkezdeni figyelni! Törekedj a tökéletességre mindenben, haladj lépésről lépésre és vésd az eszedbe: minden fontos, minden számít!

Ha kettlebellezni akarsz, keress egy RKC Instruktort, ha SMR-, vagy Trigger masszázst akarsz végezni, menj el egy SMR Tanácsadóhoz, ha szeretnél javítani a mozgásmintáidon, válassz egy FMS Szakértőt, ha korrigálni akarod a helytelenül berögzült mozgásodat és ezzel együtt az idegrendszeri kapcsolatokat akarod helyre rakni, fordulj Z-Heath Coachhoz, ha megfelelően akarsz táplálkozni, fordulj dietetikushoz, … és folytathatnám. A lényeg, hogy keress mindig olyan embert, aki egyrészt szakértője az adott területnek, másrészt képes válaszolni a kérdéseidre és nem utolsó sorban észreveszi és megmutatja neked azokat a hibás szokásokat, mozdulatokat, amiket szükséges megváltoztatnod ahhoz, hogy közelebb kerülj a tökéletes gyakorláshoz!

Reklámok

2 thoughts on “Lépésről lépésre

  1. Ejj Feri. Kihagytál valami eléggé fontosat 🙂
    Ha kuglófot szeretnél a legjobban készíteni,akkor keresd meg Csíky Katát !! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s