Mindig keresd az “igazit”!


Amikor valamit tanulni akartam, mindig alaposan körülnéztem, kérdezősködtem. Sokáig éppen azért nem végeztem el a gyógymasszőri iskolát, mert hosszú ideig nem találtam olyan elhivatott oktatót, mint amilyen Rózsika néni volt – és még ma is Rózsika néni! 🙂

Amikor megismerkedtem a kettlebellel, a számomra elérhető legjobbat kerestem – így jutottam el Lakatos Péter barátomhoz…

Sokszor látok olyat, hogy valakit megmasszíroztak és kék-zöld folt volt a háta, a karja, vagy úgy megdögönyözték, hogy attól állt be a háta, dereka, vagy férfiaknál begyullad a szőrtüsző, leginkább a lábon, stb. Erre csak azt szoktam mondani… “Hát ez nem az igazi!”

Ugyanez a helyzet a kettlebellel… rendben, hogy van egy barátod, aki már gyakorlott, de ne tőle várd azt, hogy képes lesz bevezetni az RKC rendszer alapjaiba. Lehet, hogy ő a legjobb mozgáskoordinációval megáldott és a legügyesebb, legerősebb, leg…valamibb ember a Föld kerekén, de ha nem RKC, akkor… “Hát ez nem az igazi!”

Itt van még az SMR, a Trigger…. a kinesio taping… a Z-Health… és a többi… ha ezekkel akarsz megismerkedni, vagy akár mélyebben elmerülni a témában, akkor kizárólag az igazit keresd, nézz utána, hogy RKC Instruktor-e, SMR vagy Trigger Tanácsadó-e, Z-Health Coach, vagy FMS Szakértő-e, gyógymasszőr-e… stb.

Ezzel a csekély figyelem ráfordítással sok-sok kellemetlenségtől óvhatod meg magad és mások egészségét!

Mindig keresd az “igazit”! És kérdezz bátran, biztos készséggel válaszolnak! 🙂

Reklámok

4 thoughts on “Mindig keresd az “igazit”!

 1. Fö,
  az a szőrtüszőbegyulladás az mitől van? kórházi paraffinolaj? (mondjuk azzal masszírozni se lehet,mert olyan sűrű,mint az olvadt viasz)
  a.

 2. Feri,
  nade hogy? én még nem láttam ilyent.és nem is tudom elképzelni tegnap óta.

  Csipked? vagy rossz irány? töröm a fejem.(tör-tör-tör)
  🙂

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s