Méregtelenedem


Minden évben, tavasszal végigcsinálok valamilyen méregtelenítő kúrát. “Vad vegetáriánus” koromban – volt ilyen 🙂 – egy 9 hónapig tartó kúrába fogtam bele… ez tényleg csak “őrülteknek” való, bár igencsak hatékony. Nehezen megvalósítható ugyan, de véghezvihető.

Most egy intenzívebb, ugyanakkor igencsak hatékony formáját választottam a “tavaszi nagytakarításnak”. Hat részből tevődik össze: béltisztítás, parazita hajtás, máj tisztítás, nyirokrendszer tisztítása, vértisztítás és a húgyutak tisztítása. Elég komplex, igaz? 🙂 Amellett, hogy intenzív, nem vesz el sok időt az embertől. Néhány gyógynövény kapszulát kell bevenni megfelelő időben, megfelelő számban. Ezt mindenki meg tudja csinálni. 🙂

A program részeként az ember gyereke tartózkodik a kávétól, teától, állati fehérjéktől, alkoholtól, cukortól és zsírtól. Valamint sok-sok tiszta vizet iszik.

A “teljes test tisztító program” 14 napig tart minimum, de bizonyos részét javasolt tovább is végezni. Párhuzamosan lehet végezni a huminsav kúrát is – lásd korábbi bejegyzésben itt! Így aztán a nehézfémek is könnyebben távoznak a testből.

Felmerülhet a kérdés, hogy lehet-e mellette edzeni, kivesz-e az erőmből. Lehet! Sőt! 🙂 Fontos azonban megjegyeznem, előfordulhat, hogy lappangó betegség tünete felerősödhet, vagy a hirtelen, nagy fokú “méreganyag-kitessékelés” folyományaként enyhe diszkomfort érzet lesz úrrá a program végrehajtóján. Nekem is volt most ilyen élményem, de már múlóban… 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s