Testolvasás / Bodyreading kurzus – Masszőr Akadémia


Kedves Olvasó!

Örömmel értesítelek arról, hogy a Masszőr Akadémia képzési programjának keretén belül 2010 őszén elindul a már régóta várt Testolvasás / Bodyreading kurzus. A kurzus négy hónapon keresztül zajlik, havonta egy hétvégét vesz igénybe. A konkrét időpontokat alább találod.

Kinek szól a Testolvasás / Bodyreading kurzus?

Legyél akár terapeuta, mint például gyógytornász, sport- vagy gyógymasszőr, manuálterapeuta, SMR System Tanácsadó, Bowen alkalmazó, K-Active Kinesiology Taping terapeuta, személyi edző, vagy RKC Instruktor, jógaoktató, stb, ez a kurzus Neked szól! A testolvasási képességeddel átláthatod a hozzád fordulók testi struktúrájában keletkezett aszimmetriákat, felfedezheted az összefüggéseket, így személyre szabottan tudsz olyan terápiát folytatni, vagy olyan edzésprogramot összeállítani, aminek következtében a kliensed struktúrája optimálisan fog változni.

Miért hasznos ez a program számodra?

 • Elsajátíthatsz olyan készségeket, amelyek segítségével feltérképezheted a hozzád forduló kliens panaszainak hátterét.
 • Az összefüggések tudatában biztos kézzel nyúlhatsz a megfelelő területekhez, így a kezeléseid hatékonysága nagymértékben javul, a kliens biztos lehet abban, jó kezekben van.
 • Elkerülhetsz olyan hibákat, mint például hozzád fordulnak egy komoly fejfájással és Te nem foglalkozol egy esetleges régi bokasérüléssel.
 • Az elsők között lehetsz, akik a testolvasás segítségével magas szinten fejleszthetik a szakmai tudásukat.

Hogyan épül fel a kurzus?

A teljes program egy bemutató szemináriummal kezdődik, ahol megismerheted a Testolvasás alapjait, szemléletmódját. Természetesen nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlatra is! Ha részt veszel az egész kurzuson, akkor a bemutató szeminárium INGYENESsé válhat számodra!

Az első hétvégi kurzuson alaposan megvizsgáljuk az alsó végtagot, a másodikon a medencét és a lumbális területet, a harmadik rész a háti szakaszt és a vállövet veszi górcső alá, végül a negyedik, egyben utolsó részben a fej, a nyak és a felső végtag környékét vesszük alaposan szemügyre.

Valamennyi kurzus elméleti és gyakorlati részekből áll. Bármelyik kurzus önállóan is látogatható. Ha az összes kurzuson részt kívánsz venni, nagy kedvezményben részesülsz. Az árakról alább tájékozódhatsz.

Azt, hogy részt veszel-e az egész kurzuson, eldöntheted a bemutató szeminárium utáni héten is! Mivel a létszám limitált, így érdemes minél korábban jelentkezned.

Időpontok

2010. szeptember 4. 9:00 – 16:00 – Bemutató szeminárium

2010. november 6-7. Testolvasás kurzus 1. / Az alsó végtag vizsgálata

2010. december 11-12. Testolvasás kurzus 2. / A medence és a lumbális szakasz vizsgálata

2010. január 15-16. Testolvasás kurzus 3. / A háti szakasz és a vállöv vizsgálata

2010. február 12-13. Testolvasás kurzus 4. / A fej, a nyak és a felső végtag vizsgálata

Ha felkeltette az érdeklődésedet a kurzus, vagy a bemutató szeminárium, kérlek jelezd felém a ferenc.csiky@gmail.com email címen, vagy kommentben, hogy tudjalak értesíteni a további részletekről!

Reklámok

3 thoughts on “Testolvasás / Bodyreading kurzus – Masszőr Akadémia

  1. Szia Zoli,

   Nem véletlenül maradtak le az árak… úgy gondoltam, aki kicsit is érdeklődik a téma iránt és ír, annak szívesen elküldöm az erre vonatkozó információkat… így ezt veled is megteszem, megy az emil privátban! 🙂

   Üdv,
   Feri

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s