Kettlebell Ajkán


Az elmúlt néhány hónapban Lukács Péter RKC-val együtt igyekeztünk minél több embert megismertetni a kettlebellel és az RKC rendszerével. Úgy tűnik, nem volt hiábavaló a fáradozás..

Kezdődött mindez egy bemutató szemináriummal, ahol úgy egy tucatnyi érdeklődő jelent meg. Aztán Péter egyre többet edzett magában, vagy baráti társaságban az ajkai tónál. Sikerült találnunk egy remek helyszínt, ennek neve is már magáért beszél… Vo2Max Fittness-Wellness Klub, ahol egyéni, kis csoportos és csoportos Kettlebell edzéseket tartunk szeptembertől. Majd Lukács Péter RKC lett! 🙂

Vass Tibor, a klub vezetője már vasat ragadott, Péter RKC keze alatt. Előtte természetesen megcsináltuk vele az FMS tesztet is. Tibor elkötelezett híve a sport és az egészségmegőrzés terjesztésének, így életre hívta idén az ELSŐ Ajkai Aerobic, Fittnesz és Egészség Napot, amit 2010. szeptember 11-én rendeznek Ajka városában.

Ezen a rendezvényen Lukács Péter RKC és jómagam 17:00 kezdettel tartunk egy bemutatót, amire minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Kettlebell Ajka – Power To You! 🙂

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s