Testolvasás – Masszőr Akadémia (ea.)


Kedves Olvasó!

2011. januárjában folytatódik a Testolvasás / Bodyreading kurzus.

A teljes kurzusból két előadás már lezajlott, IDE és IDE kattintva olvashatsz néhány beszámolót arról, hogyan vélekednek a résztvevők a Testolvasás kurzusról.

Szeretnél Te is bekapcsolódni az előadás-sorozatba? Ha “lemaradtál” az első előadásról, akkor is jelentkezhetsz a kurzusra, hiszen minden egyes program önálló egységként is megállja a helyét. Ha az egész – négy alkalmas programon kívánsz részt venni, ezt is megteheted, hiszen az előadássorozat márciusban újraindul, így bepótolhatod a korábbi két előadást.

Kinek szól a Testolvasás / Bodyreading kurzus?

Legyél akár terapeuta, mint például gyógytornász, sport- vagy gyógymasszőr, manuálterapeuta, SMR System Tanácsadó, Bowen alkalmazó, K-Active Kinesiology Taping terapeuta, személyi edző, vagy RKC Instruktor, TRX oktató, jógaoktató, stb, ez a kurzus Neked szól! A testolvasási képességeddel átláthatod a hozzád fordulók testi struktúrájában keletkezett aszimmetriákat, felfedezheted az összefüggéseket, így személyre szabottan tudsz olyan terápiát folytatni, vagy olyan edzésprogramot összeállítani, aminek következtében a kliensed struktúrája optimálisan fog változni.

Miért hasznos ez a program számodra?

  • Elsajátíthatsz olyan készségeket, amelyek segítségével feltérképezheted a hozzád forduló kliens panaszainak hátterét.
  • Az összefüggések tudatában biztos kézzel nyúlhatsz a megfelelő területekhez, így a kezeléseid hatékonysága nagymértékben javul, a kliens biztos lehet abban, jó kezekben van.
  • Elkerülhetsz olyan hibákat, mint például hozzád fordulnak egy komoly fejfájással és Te nem foglalkozol egy esetleges régi bokasérüléssel.
  • Az elsők között lehetsz, akik a testolvasás segítségével magas szinten fejleszthetik a szakmai tudásukat.

Hogyan épül fel a kurzus?

Az első hétvégi kurzuson alaposan megvizsgáltuk az alsó végtagot, a másodikon a medencét és a lumbális területet, a harmadik rész a háti szakaszt és a vállövet veszi górcső alá, végül a negyedik, egyben utolsó részben a fej, a nyak és a felső végtag környékét vesszük alaposan szemügyre.Valamennyi kurzus elméleti és gyakorlati részekből áll. Bármelyik kurzus önállóan is látogatható.

Időpontok

2011. január 15-16. Testolvasás kurzus 3. / A háti szakasz és a vállöv vizsgálata
2011. február 12-13.
Testolvasás kurzus 4. / A fej, a nyak és a felső végtag vizsgálata.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a kurzus, kérlek jelezd felém a ferenc.csiky@gmail.com email címen, vagy kommentben, hogy tudjalak értesíteni a további részletekről!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s