Bowen technika


Körülbelül két éve találkoztam először ezzel a technikával. Egy gyógymasszőr tanítványom hívott meg egy információs estre. Itt túl sokat nem tudtam meg, mivel hamar el kellett jönnöm, így nem hallhattam a lényeget. 😦 Később, közel egy éve ismét találkoztam azzal az emberrel, aki az információs estet tartotta.
Liebe György a Magyar Bowen Egyesület elnöke, valamint az Európai Bowen Akadémia és az BTAA (Bowen Therapy Academy of Australia) instruktora, aki Németországban és az elmúlt néhány évben hazánkban is oktat.

Majd tavaly nyáron ismételten találkoztunk, ahol felmerült, szívesen megismerkednék ezzel a technikával közelebbről. Legutóbb a hétvégén ültünk le megint egy jót beszélgetni, szakmázni. Legnagyobb örömömre Gyuri idén is indít egy új csoportot, amire jelentkeztem. Már alig várom… Elmondása és rögtönzött bemutatói alapján nagyon hatékony és izgalmas módszerről van szó, amiben igen sok faszcia, azaz kötőszöveti, valamint oszteopata, sőt masszázs technika is szerepel. És ami nagyon érdekes számomra… a kezelésekben tudatosan alkalmazzák a “pihenő időt”. Akár csak az edzés során. A kezelések során és a kezelések közötti szünetek, mint a terápia szerves része. Az első két modul február végén lesz… addig csak kibírom… 🙂

Ha érdekel a téma, akkor látogass el a Magyar Bowen Egyesület honlapjára. Itt megtalálhatod azt is, hogy mikor lesz legközelebb információs est.

Reklámok

2 thoughts on “Bowen technika

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s