Testolvasás kurzus – ÚJRA!


Újra indul a Testolvasás / Bodyreading kurzus! Ha van kérdésed, kérlek írj a ferenc.csiky@gmail.com címre!

Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítelek arról, hogy a Masszőr Akadémia képzési programjának keretén belül 2011. júniusában újra indul a Testolvasás / Bodyreading kurzus.

Kinek szól a Testolvasás / Bodyreading kurzus?

Legyél akár gyógytornász, sport- vagy gyógymasszőr, AMM terapeuta, manuálteraputa, személyi edző, stb., ez a kurzus Neked szól!

A testolvasási képességeddel átláthatod a hozzád fordulók testi struktúrájában keletkezett aszimmetriákat, felfedezheted az összefüggéseket, így személyre szabottan tudsz olyan terápiát folytatni, vagy olyan edzésprogramot összeállítani, aminek következtében a kliensed struktúrája optimálisan fog változni.

Miért hasznos ez a program számodra?

Elsajátíthatsz olyan készségeket, amelyek segítségével feltérképezheted a hozzád forduló kliens panaszainak hátterét. Az összefüggések tudatában biztos kézzel nyúlhatsz a megfelelő területekhez, így a kezeléseid hatékonysága nagymértékben javul, a kliens biztos lehet abban, jó kezekben van.

Elkerülhetsz olyan hibákat, mint például hozzád fordulnak egy komoly fejfájással és Te nem foglalkozol egy esetleges régi bokasérüléssel. Bármilyen terápiát alkalmazol, vagy bármilyen sportot oktatsz, hatékonyabbá válhatsz!

Hogyan zajlik a Testolvasás / Bodyreading kurzus?

A Testolvasás kurzus holisztikus szemléletet igyekszik adni. Először mindig a tisztán fizikai, testi eltéréseket vizsgáljuk, elemezzük azok összefüggéseit. Vizsgáljuk a test struktúráját, a szegmentális és a kötőszöveti összefüggéseket, az izomláncokban keletkező zavarokat, stb. Ezen felül kapcsolatokat keresünk a nem csak pusztán fizikai problémák és a testi eltérések között – gondolkodásbeli, viselkedésbeli vonatkozásban egyaránt.

A Testolvasás képzés egységes egészet alkot, hiszen a teljes testet vizsgáljuk. Az elemzés részletezése viszont megköveteli, hogy szükségeszerűen “elemenként” haladjunk a Testolvasás elsajátítása során. Az adott Modulok során nagyrészt a feltüntetett területet vizsgáljuk meg alaposabban, miközben kitekintünk az egyéb összefüggésekre.

FONTOS! A testolvasást a résztvevők részben egymáson gyakorolják. A gyakorlathoz alsóneműre, fürdőruhára kell vetkőzni, ezért kérlek hozz magaddal kényelmes ruhát és olyan öltözéket, amiben kellemesen érzed magad! Az is részt vehet a programon, akinek ez ellen kifogása van, ez nem kizáró ok.

Időpontok

2011. június 4-5. Modul 1. / Az alsó végtag, a medence vizsgálata
2011. július 16-17. Modul 2. / A háti szakasz és a vállöv vizsgálata
2011. szeptember 10-11. Modul 3. / A fej, a nyak és a felső végtag vizsgálata; Összefoglaló, gyakorlat

A teljes kurzus ára 2011. május 22-ig történő befizetés esetén összesen 80.000.- Ft. Későbbi befizetés esetén a kurzus ára 89.000.- Ft.

RÉSZLETFIZETÉS! Regisztrálj 2011. május 22-ig a kurzus 50%-nak befizetésével, így biztosíthatod a fenti kedvezményes árat. A második részlet befizetésének határideje 2011. június 3.

FIGYELEM! SMR System Szakértőknek, RKC Instruktoroknak, FMS szakértőknek, valamint Masszőr Akadémia Tagoknak a teljes kurzus árából további 10% KEDVEZMÉNY!

Befizetési lehetőségek
utalással – Masszőr Akadémia Kft. – ERSTE BANK 11600006-00000000-27689051 – kérlek a közleményben tüntesd fel: Testolvasás
személyesen – a TacticalShopban / ebben az esetben is szükséges az előzetes regisztráció! – www.tacticalshop.hu

Helyszín – Budapest

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s