Testolvasás / Bodyreading – Masszőr Akadémia


FIGYELEM! IDŐPONT VÁLTOZÁS!!!

Kedves Érdeklődő!

Örömmel értesítelek arról, hogy a Masszőr Akadémia képzési programjának keretén belül 2011. májusában újra indul a Testolvasás / Bodyreading kurzus.

Néhány beszámoló a kurábbi képzésen résztvevők tollából…

“Sokkal tudatosabban tudom szemlélni/vizsgálni a klienseimet és saját magamat is. Bárki, akit “elemeztem” az ott hallottak alapján, már most nagyobb szaktekintélyként nézett rám. Jómagam pedig azt érzem, hogy egyre inkább egységként tudom nézni az embert, több szempontból is: 1/ fizikai értelemben egészként a testet, s nem csak egy-egy adott testrészre figyelve; 2/ lelki és fizikai értelemben is egész.

Én biztosan a sport vonatkozásában fogom felhasználni a tanultakat, s már lassan-lassan tisztul a kép, hogy miként. Ami még különösen megragadott, hogy több oldalról, felfogásból is megközelítetted a problémákat, de senkire nem erőltettél rá semmilyen nézetet, látásmódot. Így mindenki maga kell, hogy rátaláljon a saját útjára, amihez sok kapaszkodót adtál.”
Hetényi Ádám – személyi edző/testnevelő, TRX edző

“Gyógytornászként többször szembesültem azzal, hogy a mozgásszervi panaszokat nem lehet testtájakra lebontva kezelni. Sokat hallunk napjainkban az ún. holisztikus látásmódról, amikor is a testre egészként tekintünk és figyelembe vesszük a páciens érzelmi, fizikai és szociális állapotát is.

Olyan szemléletmóddal ismerkedhetem meg, amely megfelel a holisztikus szemléletnek és ezáltal hatékonyabbá teheti a későbbi munkámat. A kurzus segítséget nyújt ahhoz, hogy az eddig tanultakat egységes rendszerbe foglaljuk, illetve további információkkal egészítsük ki és azokat a gyakorlatban is alkalmazni tudjuk, mint például az izomláncok-, illetve a fascia rendszerét és azok patológiai elváltozásait, továbbá egyes reflexológiai ismereteket.”
dr. Kárpáti Klaudia, gyógytornász – Honvédkórház, Állami Egészségügyi Központ

“Hallgatóknak, illetve frissen végzett gyógytornászoknak gyakorlás szempontjából hasznos, mert egyrészt fejlesztik a látásmódjukat, egymáson gyakorolva a struktúrák patológiás elváltozásait vehetik észre, sőt ízelítőt kapnak plusz információkról, hogy ezekből milyen összefüggések illetve következtetéseket vonhatunk le fascia, szegmentek illetve érintőlegesen akár belső szervek szempontjából is.”
Bodnár Hajnalka, gyógytornász – Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Kar, Fizioterápiai Tanszék


Időpontok

2011. június 4-5. Modul 1. / Az alsó végtag, a medence vizsgálata
2011. július 16-17. Modul 2. / A háti szakasz és a vállöv vizsgálata
2011. szeptember 10-11. Modul 3. / A fej, a nyak és a felső végtag vizsgálata; Összefoglaló, gyakorlat

Bővebb információt IDE KATTINTVA olvashatsz!

Reklámok

One thought on “Testolvasás / Bodyreading – Masszőr Akadémia

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s