Fejlemények


Az elmúlt jó néhány hónapot nem töltöttem tétlenül, sőt, igyekeztem a legjobbat kihozni belőle. De nézzük sorjában…

A “Bázis”Tóth Ádám barátommal együtt vezetjük, és legnagyobb örömünkre velünk és mellettünk itt folytatja áldásos tevékenységét Hatvani Dóri gyógytornász kolléganőnk.
A Bázis egyenlőre két helyiségből áll. Az egyik Az Erő Csarnoka – igen, itt az erőt fejlesztjük, legyen szó akár fizikai, akár szellemi erőről, ami ahhoz szükséges, hogy legyőzd önmagad. Itt maximum 4-5 fő számára biztosítunk lehetőséget az erő fejlesztésére, rehabilitációra, valamint itt folyik a gyógytorna is, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Tehát… RKC kettlebell edzések, funkcionális edzés, TRX, FMS mérések és hamarosan… ez még titok. 🙂
A másik teremben folyik a TMK, azaz a Tervszerű Megelőző Karbantartás. 🙂 Itt folynak a különböző terápiás kezelések, mint trigger-pont terápia, gyógymasszázs, K-Active Taping, BOWEN, stb. Tervezzük egy harmadik helyiség kialakítását is, hasonlóan rehab célokra. Bárkinek, aki csak nálunk jár, csak tisztított vizet vagyunk hajlandóak adni, esetleg “gumibogyószörpöt”. 🙂

És hogy hol a Bázis? A Városmajorral szemben, a Fogaskerekű végállomásánál. Nagy és sárga. Az ajtón pedig… RKC logó. 🙂

Új arculatwww.csikysystem.hu

Új projektekcarpal tunnel (kéztőalagút) szindróma kezelése trigger-pont terápiával és K-Active Tape alkalmazásával – hamarosan néhány esettanulmány is napvilágot lát, valamint meglepetés a hölgyeknek, úgy február-március tájékán, ezen kívül szakmai továbbképzések gyógymasszőrök, gyógytornászok számára.

Közösségfejlesztés – létrehoztam egy csoportot a FaceBook-on, ahol a rehabilitációval kapcsolatos módszerekkel foglalkozunk, valamint a problémáikra megoldást keresőknek keressük az optimális megoldást, a csoport szakembereinek segítségével; a csoport nyitott, bárki jöhet, aki ebben a témában érdeklődik és bárkit ajánlhat, akit ez a téma érdekel.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s