Domokos Ágota – Miss Livil Christmas 2011


A 2011-es Fitparádén Gaszt Ákos barátom jóvoltából volt szerencsém megismerkedni egy nagyon kedves párral. Az ismeretséget gyorsan el is mélyítettük egy kis rehabilitációval. 🙂 A Fitparádén Tóth Ádám kollégámmal tartottunk egy FMS Szakmai napot, valamint egy CsikySystem Szakmai napot – amelynek keretében a jelen lévő RKC Instruktorokat és egyben FMS Specialistákat igyekeztünk bevezetni az FMS, a prevenció és a rehabilitáció rejtelmeibe.
A fentebb említett fiatal páros hölgy tagjának igen komoly derékproblémáis voltak, így Ádámmal kapva kaptunk az alkalmon és bemutattuk, hogy tudnak működni szakértő kezekben a fenti módszerek, rendszerek. Át is adom a szót az érintettnek… 🙂 Mi köszönjük a lehetőséget!

“Sziasztok!

Mindenképpen meg szeretnék osztani veletek egy élményt.

Aerobik edző vagyok és jelenleg személyi edzőként is tanulok, tehát a sport, a testépítés mindennapjaim szerves része, sajnos a hátfájás is. Pár hónappal ezelőtt rosszabbodott ez az állapot, aztán enyhült, aztán pedig újra rosszabbodott. Ez így ment egészen addig, míg végül olyan fájdalmat éreztem amitől nemhogy az adott pozícióban maradtam, a könnyem kicsordult. Elmentem kezeltetni, krémet kaptam, kiropogtattak, masszíroztak, volt aki azt mondta, hagyjam abba a sportot.Igazán elkeseredtem.

De aztán egy rendezvényen volt alkalmam megismerni Ferit és Ádámot. Ők és az ott lévő hallgatók, részletesen kielemezték a testem. Majd Feri és Ádám különböző gyakorlatok és eszközök segítségével, kevesebb mint 50 perc alatt elérték számomra a csodát. Az ujjaim érintették a talajt lehajlásnál.

Hozzáteszem előtte a térdem volt a határ, fájdalommal!Szóval a fájdalmam megszűnt, és a mozdulatok is működtek.Közben persze megértettem a fájdalom okát, és megoldását. Az edzéseim azóta is aktívan zajlanak és ezáltal a közérzetem is jobb. Nagyon köszönöm nekik!”


Domokos Ágota
Miss Livil Christmas 2011 – 1. helyezett
személyi edző – OxygenWellness, Naphegy

A Miss Livil Christmas 2011 eseményről készült videó is – katt ide (az oldal alján található!)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s