BHRG Szabadegyetem 2012. – Gyerektestolvasás


Múlt hét pénteken abban a megtiszteltetésben volt  részem, hogy a BHRG Alapítvány szervezésében megrendezett Szabadegyetemen előadónak kértek fel.

Olyan zseniális, hatalmas tudású szakemberek, oktatók után kellett az első nap utolsó előadását megtartanom Hatvani Dorottya kolleganőmmel együtt, mint Dr. Beke Anna, Dr. Balogh Erzsébet, valamint Lakatos Katalin. Előadásukat hallgatva úgy éreztem, van még mit tanulnom az idegrendszerről, annak fejlődéséről, működéséről, továbba arról, miként és hogyan lehet hatékonyan azt fejleszteni, vagy korrigálni a diszfunkciókat okozó eltéréseket. Rajtuk kívül még egy, a BHRG Alapítványnál dolgozó kolleganő tartott egy előadást.

Hogy mi volt az előadás témája?

Tavaly ősszel megfogalmazódott egy ötlet egy ötlet, miszerint rakjuk rendszerbe mindhármunk (Lakatos Katalin, Hatvani Dóri és jómagam) tudását és a már eddigi Testolvasás kurzusok tapasztalatai alapján alakítsunk és fejlesszünk ki egy speciális, kizárólag gyerekekkel foglalkozó szakembereknek szóló programot, nevezetesen a Gyerektestolvasást.

Tulajdonképpen ennek a programnak a bemutatása és a tananyag struktúrájának alapvetése volt az, amit az előadáson bemutattunk nem csak szóban, ugyanis egy videó illusztráció segítségével bemutattuk a résztvevőknek, mi mindent meg lehet látni, le lehet olvasni egy kisgyermek testéről akár másfél perc alatt.

A kurzust már meg is hirdettük, bővebb információ itt olvasható!

Lakatos Katalin, Hatvani Dorottya

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s