Futás és SMR System


A tavalyi futószezon záróakkordjaként rendezték meg a Balaton Maratont, ahol a férfi mezőny győztesének eredményéhez – saját bevallása szerint is 🙂 – egy picit mi is hozzájárultunk.

Beda Szabolcs, az első helyen, remek eredménnyel, 2:28:17 alatt teljesítette a maratoni távot. Ehhez külön gratulálok! 🙂

Szabolcs korábban járt hozzám, hogy ha tudok, segítsek neki néhány problémában. Élsportolóhoz híven igen nagy testtudattal rendelkezik, így egyrészt könnyű volt számomra megfelelő terápiás tervet felállítani, másrészt minden egyes, aprócska változást is nyomon tudtunk így követni.

Majd ellátogatott egy ajkai SMR System alapszintű szemináriumra, és rendszeresen használta az SMR hengert. A minap beszélgettünk egy kicsit, ahol, a rá jellemző szerénységgel megemlítette, hogy első helyezett lett a fent említett versenyen. 🙂 Megkértem, írjon néhány soros beszámolót a tapasztalatiról, remélve, segíthetünk más sportolóknak is megvilágítani az SMR System gyakorlatok fontosságát és eredményességét a sport terén.

Néhány link az eseményről itt, itt és itt.

Hozzászólás